Sol, bad, träning och utmaning

Idag var sista träningspasset på svensk mark för en hel vecka! Imorgon drar jag och fästmannen till vårat paradis Mallorca för en veckas underbar vistelse! Men det blir inte vila från träningen för det, gymet där är helt grymt, (vi har varit där förr) Ett riktigt hardcore källargym med grym känsla :) Så träningspassen är redan inplanerade in i minsta detalj. Så härligt att ligga och ladda med en energidryck vid poolen... :)

Sen har jag och B en rolig sak att se fram emot då vi kommer hem. Efter en vecka i solen med god mat och annat svullande så ville vi ha oss en liten utmaning. Vi ska boosta igång våran viktnedgång och köra hårt nu de sista kilona mot vårat viktmål för iår. Så vi bestämde att vi skulle tävla litegrann då vi kommer hem. Min morgonvikt idag var 62,9 kg. Gissar att den nog är på i alla fall ca 64 kg efter mallis. Lär dra på mig en hel del vätska. Bennes morgonvikt ligger runt 90,0.
Mitt mål är 60,0. Benjamins är 86,0. Vi har exakt 6 veckor på oss. Start måndag den 8 augusti, slutdatum måndag den 19 september. Då ska morgonvikten ligga på målet eller lägre.

Om vi båda klarar våra mål, då belönas vi med middag och bio, godis och hela rasket. 
Skulle vi misslyckas... Då måste vi genomlida 5km roddmaskin, max antal armhävningar och max antal situps vi orkar. Fy fan. 
Om en av oss förlorar, och den andra klarar sig... Då måste förloraren genomlida ovanstående ensam, och sedan titta på medan vinnaren äter en B&J och en själv måste äta en förpackning keso. Med tonfisk. Frågan är kanske vem som är förloraren då? Fettot med glassen eller den vältränade keso-ätarn?? ;)

 
Visa fler inlägg