Ny split

Idag har jag träningsvärk i nästan varje kvadratcentimeter av kroppen. De två senaste passen tog där de skulle! Träningsvärken i benen har iaf börjat ge med sig, så jag körde 30 min kardio på crosstrainern idag medan Benne styrketränade. Var lite tufft i den här värmen, men då fick man ju svettas lite extra.

Imorgon är det tänkt att jag ska träna axlar och triceps. Men jag har börjat fundera lite över hur jag skulle kunna lägga om mitt tränings-schema. Skulle passa bra att göra om det nu när jag kört igenom hela kroppen. Så jag kan börja på ny kula. Just nu ser det ut såhär:

Axlar o triceps
Ben
Vila
Bröst och mage
Rygg och biceps
Vila
börja om

Alltså en 4-split, med två pass på raken sen en vilodag. Min tanke är att börja köra armar separat en dag. Så kan jag också fokusera mer ordentligt på de stora muskelgrupperna då jag ska köra dem. Tänker nåt sånt här...

Axlar
Ben
Vila
Bröst
Rygg
Biceps o triceps
vila

Men sen skulle jag så gärna vilja lägga in ett separat chins och dips pass nånstans, men vet ej vart de skulle få plats :S Kanske får lägga in det då jag känner för det helt enkelt.
I alla fall så blir det då axlar imorgon. Får se hur det här känns, man märker ganska fort om man inte tycker att det funkar.

Night night



Visa fler inlägg